Όψεις: The Brussels Bubble

Κλείσιμο
Εισαγωγικά Κοινωνική Συνοχή και Ανισότητες Στεγαστική Κρίση Προσφυγικό Ζήτημα και Μετανάστευση Κλιματική Κρίση

Οι Όψεις των Ευρωεκλογών 2024 καλύπτουν μια περίοδο πέντε μηνών, από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Ιούνιο του 2024, το μήνα διεξαγωγής των ευρωεκλογών. Μέσα σε αυτό το διάστημα στόχος μας είναι να «φωτίσουμε» πτυχές κρίσιμων θεμάτων που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής ατζέντας.

Μέσα από κείμενα και συνεντεύξεις, συμμετοχικές πρωτοβουλίες και infographics, σκοπεύουμε να καταστήσουμε τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μία «γιορτή δημοκρατίας», αλλά και μία σημαντική ευκαιρία να κατανοήσουμε ότι ένα σύνολο κρίσιμων εθνικών πολιτικών συνδέεται άρρηκτα με τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ευρύτερα.

Το υλικό που θα δημοσιεύουμε αφορά τέσσερις θεματικούς πυλώνες: ο πρώτος αφορά την Κοινωνική Συνοχή και τις Ανισότητες, ο δεύτερος τη Στεγαστική Κρίση, ο τρίτος το Προσφυγικό και Μεταναστευτικό Ζήτημα και ο τέταρτος την Κλιματική Κρίση.

Για τη δημιουργία των Όψεων | The Brussels Bubble: O δρόμος προς την ευρωκάλπη 2024, την επιμέλεια έχει ο Δημήτρης Ραπίδης.

Πολιτική Cookies