PROJECT: Οικονομική Δικαιοσύνη

PROJECT: Οικονομική Δικαιοσύνη

Κλείσιμο
Project: Οικονομική Δικαιοσύνη
Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών – László Andor [Livestream]

O László Andor, Ούγγρος Οικονομολόγος και Γενικός Γραμματέας του Foundation for European Progressive Studies (FEPS), θα συζητήσει σήμερα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, διευθυντή του Eteron, και την Azita Berar Awad, πρόεδρο του συμβουλίου του UNRISD του OHE (United Nations Research Institute for Social Development)

Η συζήτηση θα πραγματεύεται τη σημασία της κοινωνικής συμπερίληψης και τους τρόπους ενίσχυσής της (“Why Social Inclusion Matters and How to Foster it”), και θα ξεκινήσει στις 11.50 στο Leto Hall του Amalia Hotel.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση του Leto Hall στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών εδώ:

Mixed live video:

 

Ο László Andor είναι Ούγγρος οικονομολόγος και πρώην Επίτροπος της ΕΕ αρμόδιος για θέματα Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης (2010-2014). Μετά την αποχώρησή του από την Κομισιόν, ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στο τμήμα οικονομικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Corvinus (Βουδαπέστη), ενώ παράλληλα είναι Ανώτερος Συνεργάτης (Senior Fellow) στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης Hertie (Βερολίνο) και Επισκέπτης Καθηγητής στο ULB (Βρυξέλλες) και στο Ινστιτούτο Πολιτικών Σπουδών του Παρισιού (Sciences Po). Επίσης, είναι σύμβουλος διαφόρων δεξαμενών σκέψης (EPC, RAND Europe, Friends of Europe).

Πλέον έχει αναλάβει καθήκοντα γενικού γραμματέα στο Foundation for European Progressive Studies (FEPS).

Πολιτική Cookies