Κλείσιμο

PODCASTS

Τελευταία επεισόδια
history pods
Eteron History Pods

Τι είναι τα Eteron History Pods; Aυτό που λέει το όνομά τους! Podcasts για την ιστορία από το Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή. Podcasts για την ιστορία και τις ιστορίες τις δικές μας, αλλά και των άλλων. Podcasts για την ιστορία που γνωρίζουμε, που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε ή μας είναι τελείως άγνωστη.

Η ιστορία δεν “διδάσκει”, όπως έλεγαν παλιότερα στα σχολεία. Μπορεί όμως να μας βοηθήσει να καταλάβουμε τον κόσμο μας καλύτερα. Ρίχνοντας φως στο παρελθόν, μπορούμε να αναλύσουμε καλύτερα το παρόν, αναδεικνύοντας αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

οψεις podcasts
Podcasts Όψεων

Podcasts των φακέλων του Eteron με τίτλο Όψεις.
Οι Όψεις είναι ένας φάκελος για ένα επιλεγμένο ζήτημα κάθε φορά, με στόχο την ανάλυση -σε βάθος- θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία για την καλύτερη κατανόηση και την ενθάρρυνση για προβληματισμό και περαιτέρω σκέψη. Στο πλαίσιο αυτό οι Όψεις περιλαμβάνουν συμβολές από ανθρώπους και οργανώσεις με εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και εμπειρίες και μαρτυρίες, θέλοντας να δημιουργήσουμε έναν κόμβο συνεργασίας και δικτύωσης.

Η σειρά επεισοδίων περιλαμβάνει μια συνολική παρουσίαση του θέματος του εκάστοτε τεύχους, καθώς και συζητήσεις που εξετάζουν σε βάθος ορισμένες πτυχές του.

Πολιτική Cookies